Buna ziua tuturor. Este primul meu post pe acest forum si poate ar fi trebui initial sa postez in alta categorie si sa incep (politicos) sa-mi prezint "jucaria".... Insa, acest post imi vine ca o manusa pt simplul motiv ca de 3 saptamani sunt posesorul unui XV 2.0i, cutie manuala achizitionat din Germania. Am avut norocul (cred eu) ca dupa o cautare de circa 3 luni sa intre pe site-ul mobile.de masina actuala. Practic masina a intrat pe site la ora 15.00, am sunat la 15.05 si a doua zi dimineata la ora 8.45 eram deja in parc in Germania. Acuma pe scurt: masina este fabricatie 2013 luna 6, avea 37800 km la bord cand am iesit pe poarta parcului (acum are 41000 ... va scriu din Grecia dupa un drum de 1400 km Oradea-Lefkada), carte service cu ultimul service in luna 7 2016 (insa am facut schimbul in Debrecen recent - am considerat ca e in avantajul meu), unic proprietar in Germania. Dotari : exclusive+, motorizare 2.0i, cutie manuala. Pretul negociat cu neamtul 13100 Euro. Defecte: capacele spalatoarelor defaruri erau rupte (le-am primit in punga), sprituitorul de parbriz pe partea soferului aruca apa foarte slab, bara pe spate a fost atinsa si are cateva capacele din plastic lipsa (acele dopuri care prind plasticele ). La service-ul din Debrecen mi-au dat termen de rezolvare 3-4 saptamani pana vin piesele din Germania si Japonia. Cost 90000 forinti (aprox 1200lei) ca sa schimbe spalatoarele de faruri (desi mecanismul functioneaza si ies din bara daca le achitionez, insa cei de acolo mi-au spus ca nu vor schimba doar capacele), sa inlocuiasca ambele sprituitori de parbriz si capacelele la bara pe spate. Schimbatul de consumabile (service-ul) m-a costat 50000 forinti (730-750 lei) cu filtre originale Subaru si ulei Motul specific 504.00 - 507.00. Mi-au verificat masina (directie, frane, etc) si m-a costat 2490 forinti (40 de lei).
Acum, referitor la intrebarea acestui post : merita adusa masina de afara insa s-ar putea sa ai mici sau mari surprize ... eu am vazut aceste defecte cand am cumparat masina (acesta a fost si motivul negocierii cu neamtul) ... insa puteam intradevar sa am si alte surprize neplacute ... Daca chiar doresti sa aduci masina din De, trebuie sa te inarmezi cu rabdare, sa ai cashul pregatit si sa fi disponibil imediat ce intra o masina pe site ....
Iti stau la dispozitie daca ai alte intrebari.