Puteau sa-i spuna altfel!
La fel cum puteau sa le si deseneze altfel.
Si sa le doteze altfel, sa le motorizeze altfel ... puteau sa faca totul altfel !
Dar. probabil, au avut o abordare conservatoare - ”nu repara daca nu-i stricat !”.
E totusi de apreciat ca, la momentul in care au inceput sa ”umfle” Foresterul s-au gandit ca pentru cei ce n-au neaparata nevoie de spatiul suplimentar - si pentru nostalgicii SG-ului - sa ofere XV-ul !
Mie de exemplu, SH-ul mi s-a parut perfect din punct de vedere al dimensiunilor, SJ-ul mi s-a parut putim cam mare (dar nu deranjant totusi). Foresterul actual insa, e clar mai mult decat am eu nevoie !
In conditiile astea, XV-ul e ce-mi trebue - o masina polivalenta, sigura si suficient de spatioasa si confortabila pentru o familie fara copii mici.
De fapt, copii mei sunt mari de-acum si extrem de rar se intampla sa mergem mai mult de doua, hai trei persoane in masina.
Poate o data pe an sa mergem toti patru cu masina - si pentru pasageri spatiul este mai mult decat suficient.
Cat despre portbagaj - cand erau copii mai mici am fost ani la rand in concedii in Bulgaria si Grecia cu un Polo si ne-am descurcat ! Asa ca ....