Merci de urari .
Treaba este simpla ca sa o explic , gc alb este personal si doar al meu ,daily.
Blob alb este o masina care o impart cu prietenul meu si vrem sa facem cat mai putini km cu ea . o las mostenire lu fimiu .
Gc visiniu va fi un proiect mai indraznet ca putere si ce vrem noi sa facem cu ea . iarasi sunt partener cu acelas om cu care impart si blob.
Blob albastru - donatoare , a fost un super deal care nu il puteam rata (am renuntat la un citroen pentru ea... asta spune ceva) . multam malaka pentru ajutor la afacerea asta.
Cu oltcit nu am legaturi , pentru ca am crescut in citroen GS si GSA care, da, sunt boxer !
Ca sa zic lista exacta de harburi pe langa subaru mai am 2 citroen CX ,1 aproape gata al doilea in curs de reconditionare , 1 bx de curse .
Avantajul meu este ca pun mana si le fac , dezavantajul este ca nu prea am timp . Atelierul este plin cu masinile clientilor , asa ca toate cele de mai sus primesc atentie seara in zilele libere , desigur in functie de cat permite nevasta si copilul (al doilea avantaj , cel mic e foarte fericit printre fiare ! )
Totul a plecat de la wrx-ul lui Mihai Florescu , poate daca nu era ok masina si avea probleme cum a avut prietenul meu Horia cu wrx lu Antoniu .... poate acum nu scriam pe acest forum si nu ne mai miram de subaruri
p.s. Sotia a capitulat , a zis ca sunt irecuperabil