Dar te-ai uitat pe card sa vezi ce fisiere si foldere erau? Ca poate trebuia sa pui hartile noi doar intr-un folder special.
Bine-inteles, Mihai. Chiar din acest motiv am fost putin surprins de reactia "sculei" din masina. Adica, de exemplu, in folderul "conten", directorul "map", fisierul "Romania.fbl" vechi avea 25 Mb si fisierul nou (cu aceasi denumire "Romania" si aceasi extensie ".fbl") avea 32 Mb. Am avut grija ca harta fiecarei tari sa aiba aceasi denumire ca harta "veche" si, de asemnea, sa nu adaug/sterg tari, voci, limbi,etc. Crede-ma ca am facut deseori aceasta operatiune pe android ... iar acum am suprascris practic hartile 1:1
Mai mult, am facut in prealabil un backup folosind "Subaru Toolbox" si cand am vazut ca dupa update-ul hartilor sistemul nu mai poate accesa SD-ul am incercat sa reinstalez pe SD acel backup insa in zadar. Am luat pe rand forumurile posesorilor de Subaru din alte tari si am gasit un alt "fericit" din state care a facut la fel cu BRX-ul sau si rezultatul a fost acelasi ... din ce am inteles eu fiecare fisier cu extensia .fbl are implementata la instalarea SD-ului in sistemul masinii si o linie de comanda care contine seria cardului/aparatului, iar azi dupa ce am inserat SD-ul in unitate aceasta si-a facut o reinstalare ... deci tind sa cred ca e un adevar ...
Oricum, ideea de a plati la reprezentanta suma de 1200 de lei pt rescrierea SD-ului am respins-o din start de aceea cred ca (desi am riscat) mi-am adus si eu putin contributia la acest forum prin prezentarea unor "solutii alternative". Oricum, cum e specific romanului sa faca "haz din necaz", asa si eu ma felicit pt greseala facut si, privind partea plina a paharului, acum am un SD cu o capacitate mai mare, harti mai noi si ... de ce nu ... mai multa experienta (in detrimentul unui portofel mai gol)