Nu te contrazic, avem puncte de vedere diferite
Eu am fost sa o vad pentru ca era la 5 minute de mers pe jos de mine, la fel, nefiind modelul cautat si totodata sa am un termen de comparatie pentru a doua zi cand am plecat la Sofia sa vad alte XT-uri.
Acu vreo 12 ani, eram prin nordul Germaniei cautand un Mercedes w124 cu ceva dotari si in mintile lui, pe short list avand una cu 110.000km si una cu 280.000km, ambele la privat, primul proprietar, etc. M-am imbatat cu apa rece si am luat masina cu km putini, decizie pe care am regretat-o ulterior. In urmatorul an, au cazut mai tot ce era bucsa, flansa de cauciuc, furtune vacuum, etc. Masina aia, nici dupa ce am schimbat tot ce era de schimbat cu piese OE sau AM Lemforder/BOGE/Sachs nu s-a rdicat la asteptari. Prin comparatie, am in paralel un w124 foarte intretinut, cu mult mai multi km, dar in stare de functionare si estetica de departe mult mai buna.
Tot ca termen de comparatie, XT-ul de Elvetia pe care l-am cumparat, are 186k km. Nu regret nicio secunda masina asta in detrimentul celei din Bucuresti cu KM putini facuti se pare, numai prin oras.
Doar o parere personala, nu prea am incredere in masinile cu rulaj mic si tinute afara.