Haideti ca, pana primim un feedback de la Helio, vin eu un un mic up-date ( pentru cei care nu sunt pe grup):
- Din pacate, la pensiunea din Belis a lui @Bogpaul nu mai sunt decat 2 sau 3 camere libere pentru perioada respectiva. Dice varianta asta nu ramane "in picioare".
Ca atare, va trebui gasita o alta locatie.
Am facut si eu niste "cercetari" dar, pare-se ca, in majoritatea pensiunilor, locurile deja sunt rezervate in proportie de cca. 70% pentru minivacanta de 1 Decembrie.
Problema majora - din punctul meu de vedere - este ca nu stim cine ar veni sigur, indiferent de locatie. Si nici o marja preturi acceptata de cei 100% interesati sa participe.
Este dificil sa vorbesti si sa antamezi o locatie cand nu stii nici macar de cate camere ai nevoie. Nu poti sa-i spui "pensionarului" - Vreau 10 camere ! - si. in final, sa ocupi efectiv doar 3 !
Ca atare, dragi colegi, rogu-va, daca stiti si voi vreo locatie potrivita / aveti cunostinte, relatii, prieteni, neamuri, vecini, etc ce detin o astfel de locatie si puteti discuta si veni cu propuneri, ar fi nemaipomenit !
Nu ar fi OK sa lasam toata problema pe Lorian - el spunea ca se ocupa, in momentul in care in discutie era varianta initiala - pensiunea Doru din Belis, a lui Bogpaul.
Cum varianta asta a cazut, si avand in vedere ce am spus mai sus - nu stim concret cine ar veni si in ce conditii (locatie, pret), devine extrem de complicat.
Eu unul am sa incerc sa ma interesez prin zona Marginimii Sibiului, dar nu garantez ca voi gasi ceva OK.
Daca am sa gasesc ceva, voi posta aici:
- locatia,
- numarul si tipul de camere disponibile,
- pretul,
- data limita pentru confirmarea rezervarilor.
- alte conditii/reguli specifice locatiei;
Daca aveti si voi variante, ar fi bine sa le postati in aceeasi formula.
PS: Eu impreuna cu sotia, suntem dispusi sa participam la eveniment, indiferent de locatie (iar bugetul este flexibil - daca se poate emite factura, chiar foarte flexibil).