Actualizat 23.11.2017Am confirmat rezervarea intregii unitati la Miraj. http://www.hotelmiraj.com/Pachetul prezentat deja pentru doua (2) persoane costa 750 lei sau single 555 (HA! Acum realizez). Am incercat sa ne incadram in bugetul de anul/anii trecuti si sper ca locatia sa fie pe placul tuturor.
Folosim acelasi cont pentru transfer (dati mesaj privat daca nu il aveti) si va rog sa achitati un
avans de minim 50% pana la data de 11 decembrie pentru a confirma rezervarea.
Pe lista vor aparea doar cei cu avansul trimis. Daca doriti factura pe firma, va rog sa imi spuneti.
Restul de 50% se va achita pana la 19 ianuarie.Pentru cei ce doresc sa participe doar la cina festiva de sambata seara, costul este de 100 lei de persoana. Va rog sa imi spuneti pana luni (19 feb), cel tarziu, ca sa anunt la hotel. Trebuie sa stie si ei din timp ce au de pregatit.
2 nopti cazare
- mic dejun bufet sambata si duminica
- cina bufet vineri (doar cu apa minerala si plata)
- cina bufet sambata seara tip BBQ , care sa inceapa cu foc de tabara, tuica fiarta, vin fiert, gustari traditionale pe platouri de lemn
Dupa focul de tabara se intra in restaurant si se continua cu cina bufet.
Ca si bauturi in interior: 0,500 l vin/pers, 2 beri/pers, 1 suc, 1 apa/persoana
Actualizat 18.09.2017Asa cum ati sugerat la ultima intalnire, hai sa ne apucam de planificari cu muuult timp inainte pentru a putea avea confortul unei alegeri linistite (adica nu in graba).
Voi incepe consultarile cu Razvan, dar fiind abia septembrie, va rog sa imi trimiteti sugestii de zone/localitati unde credeti ca am putea merge. Repet, zone sau localitati, nu hoteluri, cabane sau pensiuni. Astea le alegem dupa ce stim cat de cat zona.
Multumesc!
Ah, si o sa incercam sa evitam vacanta copiilor 3-11 februarie, ca sa nu fie prea aglomerat.