Pai si care e problema? .... Sau pozitiei de conducere din SUV ii e resimtita lipsa?
Partial pozitiei de condus.
Dar asta a rezolvat ieri, cand i-am aratat ca-si poate regla atat scaunul (si) pe inaltime cat si volanul ( inaltime si adancime).
Nu radeti - habar n-avea ca se poate !
Desi are carnet si conduce ( foarte bine dealtfel) de 13-14 ani, si de atunci a si avut in permanenta masina proprie, niciodata, dar niciodata, nu a alimentat vreo masina ( nici nu cred ca stie unde-i busonul de carburant) - sa nu mai vorbim despre spalatorie. Si daca ne gandim si la dus in service, asta e din ciclul legendelor Olimpului - a auzit despre el, dar nu l-a vazut niciodata !
Daca nu a avut nevoie !
Minute la telefon a avut intotdeauna ca sa poata spune: " E gol rezervorul", "Ceva bate/scartie / nu merge cum trebuie" , " E cam murdara .."
Acu' sincer sa fiu, abia astept sa spuna ca nu mai are benzina sau ca-i murdara, ca sa apuc si eu sa ma plimb putintel cu jucaria !
Dar nu cred sa apuc prea curand - i-ma facut plinul de mai putin de o saptamana si zilele astea a plouat cu galeata.
Apropo de plin - din curiozitate, m-am uitat ieri ce consum mediu indica CB = 7,8 l/100 km.
Are parcursi 258 km, dintre care ~140 ii avea cand am preluat Impreza de la Paul ( drumul de la Auto Kino la mine la birou). Consumul mediu "predat" de Paul la sosirea in Sibiu era de 6,6 l/100 km.
Duminica seara, dupa cateva plimbari prin jurul casei si o tura pana la Avrig ( cca. 50-60 km in total) indica 7,0 l/100 km.
Eu zic ca-i bine !
Cu Foresterul in ultimul an ( frecat mai mult prin oras si drumuri scurte in afara) avea un consum mediu de 8,5 l/100 km.
Desi nu are numar mare la picior, are talpa grea !
Da' acu', CVT-ul compenseaza !