Salutare! De 2 luni mi-am luat un Forester 2.5 XT MT, l-am gasit la un pret foarte bun(fiind in cautare timp de 3 luni).
De mic voiam un Subaru WRX STI cand altii visau la BMW-uri, asa ca pot sa spun ca m-am apropiat foarte mult de target.
Are 165k km la bord, e din 2007. Cand am luat-o, motorul se comporta destul de bine(parere personala, e primul Subaru pe care il am si prima masina din bani proprii)
La exterior insa nu arata deloc bine, fiind zgariata peste tot, usa spate dreapta infundata usor, vopsea sarita pe capota etc (de acolo pretul redus).
Pana acum 2 saptamani nu am apucat sa ma bucur prea mult de ea fiind cu facultatea si cu munca, dar in ultima vreme am condus-o ceva mai mult Este o masina exceptionala, plina de vlaga.
Am avut si o mica problema cu ea, eroarea in bord P0327 Knock Senor 1 Low Input. M-au ajutat mai multe persoane pe Subaru Club Romania pe Facebook unde postasem problema, Malakay m-a indrumat si sfatuit ce sa fac asa ca tin sa ii multumesc pentru ajutor si aici.
De asemenea, JAD m-a ajutat si sfatuit in legatura cu modelul acesta.
In rest, toate bune pana cum, nu mai vad alte probleme in afara de consumul ridicat, aproape de 23(Bucuresti), dar ma asteptam la asta cand am luat-o.
Ca modificari, nu prea am avut timp sa ii fac cine stie ce, o conversie led pe interior, am schimbat becurile din bord pt ca erau arse, si pozitia(am vrut sa obtin look-ul acela de spranceana luminoasa noaptea)
In viitorul apropiat vreau sa ii fac o revizie(filtre, bujii, distributie).
Pe termen lung, o asteapta niste anvelope noi cu aderenta mai buna, niste jante Rota Gravel, evacuare, intercooler de STI, soft etc.
O sa atasez niste poze, unele sunt cu fostul numar, altele cu cel nou.
Va doresc o zi buna!
Poze:
https://imgur.com/a/XXPltOA