Multumesc.
de aia am luat masina sh, sa nu plang prea tare la invitabilele busituri. Nu cred ca faci mare lucru cu folia pe unde am intrat eu
@Theo Daca vrei sa te bagi la o chestie dinasta sa iti faci foarte atent planul. sa ai o imagine foarte clara a ce vrei sa obtii si sa iti bugetezi atent treaba. Daca chiar te intereseaza aspectul, e reprezentanta ARB in ro, si oricum ce gasesti in Belgia, ca si in Romania, pentru Subaru, tot din State sau Australia vine.
Masina a mai primit niste bari Thule , la vreo 220 de euro, si un portbagaj Haspro, e enorm. a fost si ala vreo 280 parca la promotie.
In echiparea strict de overlanding a masinii am bagat pana acum cam 1700 de euro si nu am cumparat inca tot.
Aici ma refer la inaltarea masinii, protectie, recuperare si alte accesorii.
Inca nu am cumparat compresor de aer si am ajuns la concluzia dupa ceva trasee ca ar trebui sa cumpar si protectia de cutie + diferential spate,
Estimarea mea se apropie de bugetul initial, am prevazut cam 1/2 din cat a costat masina pentru treaba asta, ( echipament suplimentar, modificari masina, accesori offroad, echipament campare ) deci inca sunt in buget.
Pompa servo e clar pe duca. face urat mai ales de cand merg rar cu masina. Daca am o perioada in care merg des, e ok.
Nu am timp sa o schimb pana plec in concediu. Sper sa nu crape cu totul. Daca nu aia e, fac niste muschi in concediu..
Compresorul AC nici ala nu e in mintile lui. Baga rece , are freon si ulei proaspat, dar are momente cand se mai blocheaza si aproape ca ineaca si motorul cand sunt la relanti. Probabil bucsa/rulment ceva cu bube pe acolo, e si el pe lista. O sa cumpar nou. In belgia nu prea folosesc AC mai deloc oricum. ( maine sunt 17 grade anuntate) , dar trebuie schimbat si ala.