Eu sustin ceea ce faci, i like it!Asa incepe si SeHasul sa arate a masina
nu ziceam de trax-uri.....ma refeream la portbagaj deasupra umplut cu toate cele......Configuratia nu este tot timpul la fel.Nu ai cateii/schiuri/etc de fiecare data cu tine.
Ar fi bine sa gasesti o solutie pentru roata de rezerva......tu si Alina mai plecati "singurei"...... pentru atunci sa aveti rezerva .
Cand esti in "phone range" are cine sa te scoata daca e nevoie si esti plecat doar cu o masina.
Portbagajul il pun acum pentru schiuri, plecam la parinti de craciun si n-am chef sa le bag in masina. Am si suport dedicat dar din experienta anilor trecuti, daca merg mai mult de 50km cu ele sus, pe langa ca fac ditamai galagia, sunt si stresate de vant, consuma si masina in draci si cel mai nasol, ruginesc instant ... de-aia am zis ca oricand plec la drum cu ele, le bag in cutie. Altfel, o dau jos, nu ma car cu ea degeaba la plimbari de weekend
Pentru roata de rezerva, ar trebui in primul rand roata
) Cea pe care o am nu mai corespunde ca si diametru si nu cred ca ar fi intelept sa o folosesc asa. Asta de fapt a fost si unul din motivele pentru care am ales cauciucurile astea, sa reduc din sansele unei taieturi pe varf de munte. Ar trebui sa gasesc o solutie ce-i drept pentru la vara ... dar nu vad nicicum ceva prea ok. Deasupra o sa am cort, portbagajul e mai mereu plin, pe bancheta din spate nu as pune ... ar ramane doar o varianta pe cuiul de remorcare. Am vazut ceva, dar scumpicel ... sa vad.
Poate la vitezele voastre caci masinile mele prind 90 Km/h pe asfalt doar in cadere libera
De acord insa noi caram chestii voluminoase si grele doar pana la punctele de start iar in traseu ne deplasam doar cu strictul necesar pentru recuperare.
Acesta este si motivul pentru care cochetez cu ideea unui nou Forester - pe acesta il voi umple cu canistre, paturi, imbracaminte, mancare, apa etc. si va avea parte doar de macadam. Pentru noroaie raman celelalte masini.
Am testat azi la 140 de curiozitate, nu fluiera si nici nu face urat
Asta vara cand meream cu cortul, aveam portbagajul plin ochi, plus bancheta din spate. Anul viitor trebuie sa vad cum mai optimizez din astea si sa luam doar strictul necesar