Superb! Multumiri si pt filmare, se vede si mai clar frumusetea traseului si a locurilor...
As face si eu traseul asta, sa vad daca reusim sa ne organizam macar doua masini. Sau poate vreti sa va replimbati pe acolo...
Si noi suntem amatori de trasee insa "ginta" de la Brasov a devenit exclusivista, se organizeaza doar noaptea si actioneaza decat in perioade de carantina si in grup restrans...
In caz ca te invita te rog sa imi dai si mie de veste pentru a participa. Daca va este rusine cu noi spuneti la lume ca ne-ati gasit pe drum, rataciti si vi s-a facut mila
Da, vedem, probabil o sa-l refacem pentru ca avem niste restante, unii carora le-a parut rau ca nu au venit cu masina lor, unii care nu au putut sa vina si unii pe care am uitat sa ii chem Cumva organizam.
Cand va mai intalniti in tenebroasele stabilimente in care puneti la cale iesirile pamantene va rog sa luati in calcul si abordarea traseelor din golurile alpine ale Muntilor Baiului cu plecare din Valea Doftanei (unde, din Brasov, ajungeti prin Sacele si DJ 102l). Si daca mai aveti loc in coloana oficiala de Forester-uri ne alaturam si noi, pe biciclete, pe skateboard, cu patinele, desculti...important este sa participam