Filmare cu mașina nu am, o să fac o editare cu munții Măcin săptămāna viitoare, să văd cānd reușesc.
Despre cort, ce să zic, e foarte fain că se ridică īn 2 min, se pune la loc relativ repede, are saltea īnăuntru și am mai pus și un topper deci se doarme ca īn patul de acasă, nu ai probleme cu solul neuniform, cu animalele, etc. Ca minusuri, se simte puțin la viteză și la consum. Pentru cineva care merge īn offroad cu mașina și vrea să-și pună cortul oriunde i-ar plăcea, e ideal. Prețul e enorm, nejustifjcabil... pentru mine īnsă a fost o soluție să īmi conving nevasta să mergem cu cortul, deci per total īl consider o investiție bună
Despre Navi, asa cum ziceam, a fost foarte ușor de instalat, vine cu tot cu masca la care trebuie doar transplantate gurile de aerisire, se potrivește la fix. Am avut toate cablurile incluse, totul plug and play. Functional, se mișcă bine, dar din păcate am o observat că am luat varianta cu 1gb de ram, nu știu dacă din greșeală sau doar asta era. Nu e problemă īn aplicații, dar dacă vrei multitasking, se cam chinuie. Per total e bun, am pus și torque pe el dacă vreau să urmăresc parametri mașinii, waze la orice drum lung... N-am ce să-i prea bag de vină. Arată bine și se mișcă acceptabil.
Vă las cu mai multe poze din plimbarea de weekend