Voiam de mult timp sa rezolv problema cu fundul lasat, in special dupa instalarea gpl-ului ... azi fu ziua cea mare.
Kit-ul consta in arc ironman4x4 cu lift +20mm si amortizor oem fara sls.
Acelasi service de cartier, plin de subaru in curte
Problema cea mare a fost ca amortizorul nou fiind mult mai subtire ca si consturctie, protectia veche de cauciuc nu se mai potrivea. Muttley a improvizat o solutie ingenioasa de moment care cred ca o sa functioneze foarte bine, vedem, urmarim in timp.
Dupa ceva lupta si emotii cu presa de arc, aveam un ansamblu arc - amortizor complet. Apropo, am observat ca amortizorul e marca showa, bunicel cred.
Arcurile in comparatie.
Amortizoarele vechi, nu aratau foarte bine.
Si ne-a prins seara, dar foarte multumit, nu credeam ca o sa terminam azi
Concluzia e urmatoarea. Inainte aveam 420mm ax - aripa. Dupa, am 460mm, deci un +40 fata de situatia anterioara. Distanta stock e undeva pe la 448 din cate am citit pe undeva, iar dupa ce am umplut si butelia de gpl am ajuns pe la 450, deci foarte putin peste ce ar trebui sa fie din fabrica. Aveam o dilema inainte, daca sa schimb si arcul pe fata, dar in urma operatiunii de azi, cred ca nu mai este recomandat. O sa merg asa o perioada, sa vedem daca se mai lasa, cum o sa fie cand am masina plina de bagaje si cred eu ca asa o sa ramana. Super multumit si ca de obicei mii de multumiri vecinului