Mersi!
De cauciucuri sunt foarte multumit momentan. Pe sosea sunt ok, la viteze de DN se descurca foarte bine, n-am avut surprize ... pe autostrada duc si 160 fara sa faca zgomot sau vibratii, dar nu as trage tare in curbe cu ele, sunt moi si se simte. La viteze mici pe serpentine e in continuare o placere sa tragi de padurar, sunt multumit deci ca nu am compromis masina pe sosea.
Pe offroad acum e parfum. Se infig foarte bine atat in noroi cat si in zapada. La un moment dat am luat-o drept pe camp inainte, prin zapada, dupa care m-am intors ca mi s-a parut ca parca e cam adanca. M-am uitat in urma, eram cu scutul prin zapada dar nu mi-am dat seama, am iesit de acolo fara sa se invarta deloc roata in gol. La fel printr-o zona de namol greu, in urcare, a trecut fara niciun fel de efort. Toate astea la presiune de strada, 2.2 / 2.0 bari. Singura chestie e ca mi se pare ca am pierdut putin din cuplu, din cauza greutatii lor (considerabil mai grele decat cele de iarna). Per total insa, foarte multumit
ps. am facut 330km sambata, dintre care aprox 50 pe offroad, consumul a fost de 10.2% (GPL), adica cu aproximativ 0.5% mai mic decat media din ultima perioada. E drept ca am mers relativ incet pe dn/dj, 90-100, deci sa zic ca nu e mai mic, dar aparent nici mai mare