Daca prin pozografiile mele v-am stimulat sa iesiti in natura prin orice mijloace disponibile, inseamna ca mi-am facut datoria pe acest topic
Apropo, te asteptam pe la Brasov si pe doo roti, va stau la dispozitie ca si ghid pentru orice poteca din zona
Singura conditie ar fi ca rotile sa nu fie achizitionate de la Auchan & Co din motive de protectia muncii
offtopic: Facut revizia zilele trecute impreuna cu o verificare generala pentru ca o sa urmeze vreo 2 concedii cu multi km in afara. Nimic schimbat in afara de niste bucse si bielete. La urmatoarea revizie va urma distributia si alte mici bucati specifice. Ma gandeam sa schimb termostatul de la racire, pentru ca am observat ca merge cu apa cam calda, 95-100, dar am vazut ca termostatul nou deschide la 91, deci ma gandesc ca e posibil sa fie normal, ventilatoarele functioneaza ok, nu stiu, o sa il schimb o data cu distributia ca sa ma stiu impacat.
ps. Veste buna, incape masina pe elevator, cu tot cu casa deasupra
offtopic2: M-am bagat si la un mic proiect "campervan style", pentru ca urmeaza sa plecam cu cortul saptamana viitoare si nu o sa am concediu in fiecare zi asa ca voi fi nevoit sa lucrez din teren. Dat fiind ca laptopul nu functioneaza pe benzina sau gpl, o sa am nevoie de ceva curent si nu vreau sa depind de bateria masinii, asa ca o sa instalez o a doua in portbagaj, cu incarcare automata in mers si autonomie suficienta de cel putin 24 ore de stat cu laptopul pe baterie. Momentan conceput basic, amatoricesc, poate mai incolo o sa-l completez si cu niste panouri solare si o incarcare mai desteapta pentru autonomie totala in salbaticie. Vedem, saptamana viitoare testez setup-ul, sunt increzator