Ceva impresii dupa mini vacanta de paste, aproximativ 1200 km plimbati prin tara:
- dupa revizia de saptamana trecuta motorul se simte mult mai bine, mai "smooth" in special la acceleratie. Ceva ce observam de regula la masini noi, dar la subaru pana acum, nu. Ma pune pe ganduri sa fac schimburile mai des...
- am prins un vant foarte puternic in delta, iar cu tot cu cortul deasupra eram ca o barca in larg pe o furtuna. Viteza in general 80-90 maxim, cu a 4-a nu puteam sa urc dealu. Consum 12.5%, mers majoritar pe benzina. Enervant din doua motive ... unul, masina e de felul ei lesinata la viteza, mai pui si vant si casa deasupra si poti sa neflix and chill. Doi, nu gasesc o alta varianta de masina (sa zicem tot subaru) care s-ar descurca mai ok in conditiile astea (asta in ideea in care as schimba sti-ul la vara). Cred ca trebuie sa strang pentru outback 2020
- pe autostrada la intoarcere, vant 0, tinut 130 constant, nicio problema. aparent daca turatia este peste 3000 si ceva, motorul are ceva viata in el, nu m-am putut plange, merg si ceva depasiri lejere.
- cauciucurile sunt exemplare, n-au dat semne de oboseala nici pe autostrada la 140, nici in nisipul adanc din delta sau pe plaja unde nu am invartit roata in gol nici macar o data. Urmatorul set va fi identic, asta-i clar.
- depasit 20k km pe gpl, motorul merge in continuare foarte bine.
Cam atat. Mai urmeaza ceva plimbare mai lunga prin iunie si apoi vreo 5k km in iulie intr-un concediu mai departe.