Bine v-am gasit!
Sa fac o mini-introducere despre mine. Ma numesc Stefan si una bucata mare pasionat de masini & it.
Cum am ajuns la Subaru? Pozele de cand eram mic, cu Impreza STI, pe desktop, mers-ul la "raliuri".
De ce Forester? Cred ca acum 6 ani, un prieten de familie si-a luat un Forester 2.0XT, pe care mi l-a dat sa-l mut in curte. Primul lucru pe care l-am facut? Mi-a murit motorul. Masina m-a "omorat" din prima, prin felul cum arata si cum suna motorasul.
Din decembrie anul trecut m-am apucat sa caut un Forester, lui tata ii suradea ideea (si el la fel de pasionat ca mine). Am gasit unul, 77k km, in Bucuresti, 2.0XT, dar cand ne hotarasem s-a vandut
. Dupa alte cautari, gasisem un 2.0X din 2005, verde, am sunat, s-a dat si asta. Tot cautand am dat de Relu. Un Forester, din 2003, cu 190k km. Am fugit la ea, masina ne-a surprins placut si-am luat-o.
Chiar daca e aspirata, 125cp, am luat-o ca arata prea bine si mergea perfect.
Ca orice masina destul de veche, mai sunt cateva de facut. O sa urmeze cat de curand:
-distributia
-intermediara (ca finala o am deja)
-protectie anti-coroziva pe sub masina (Chelade & ceara)
Imi place la nebunie cum merge, mai ales acum pe zapada. Efectiv nu am ce sa ii fac sa nu mearga
).
Totodata, azi, mi-a cazut o fasie de gheata cand am pus frana (desi curatasem zapada) fix pe stergatoarele care mergeau... acum nu se mai misca. Motorul merge ca se aude. Cred ca s-a desfacut tija. Ideea e ca vreau sa desfac, dar nu as vrea sa rup niste plastice, sfaturi?