Un weekend linistit.
Nu am lasat mecanicul sa schimbe filtrul de polen atunci cand am facut revizia generala, fiind sub torpedou ma temeam sa nu zgarie sau sa rupa ceva.
Am preferat sa fac eu operatiunea astazi, scos torpedou, navigatie, optional motorul ventilatorului si elicea pentru curatare de oarecare depuneri de tarana, apoi montate la loc cu bagare de seama.
Am schimbat anvelopele de iarna/vara weekend-ul trecut la Norauto iar vineri si sambata a trebuit sa trec pe la vulcanizare pentru presiunea rotii stanga fata care se lasa, ma duc la vulcanizarea din colt, imi spune ca nu are pasta de etansare si pierde intre anvelopa si janta, o face, o echilibraeaza si totul ok.
La cateva ore distanta dupa filtrul de polen vrem sa plecam, roata dreapta fata pe janta iar cele din spate usor lasate, rezerva la fel de lipsita de atmosfere, o umflu cu pompa,o montez, bag siguranta de FWD, ajungem la Norauto si au refacut cele 3 roti ramase cum trebuie in garantie dupa ceva munca de lamurire.
Stand pe langa masina pt montatul anvelopelor vad scris pe capota cu ceva metalic si ascutit "Mama Mama", sper sa iasa la polish.
Tot pe langa masina stand, ridicata fiind si rotile demontate vad tija de la senzorul de nivel al farurilor rupta.
Stiu ca au mai fost patiti pe forum, cum ati rezolvat cu ea ?