Buna Mihai Stoica.
Nu stiu daca intre timp ai decis ce achizitie faci, dar am zis sa aduc niste precizari ref la noul Subaru XV, SMT si Auto Kino.
Din Aprilie ne bucuram de exceptionala companie a unui Subaru XV 2018, achizitionat de la Auto Kino (comandat in 22.12.2017). De ce nu am luat de la SMT? Pai deja a scris multa lume de ce, nu are sens sa repet si eu.
Cand am decis sa luam o masina, aveam de ales intre Mazda CX5 si Subaru XV. Dacia Duster NU se compara cu Subaru XV si spun asta pt ca la serviciu am un Duster (plastic de proasta calitate, interior mic, antifonare ff slaba...etc).
Anul trecut in Februarie am descoperit XV-ul (vechi) si ne-am dus la SMT sa il vedem, ocazie cu care am aflat ca urmeaza sa apara o noua generatie de XV. Asa ca am asteptat ca cei de la Auto Kino sa aduca XV-ul la Bv (pe 18.12 a ajuns la Bv, pe 22 am facut drive test, moment in care l-am si comandat).
Interiorul este spatios - 2 pers de 1.81 cm resp 1.75 cm stau ca in fotoliu, iar 2 pers in spate cam de aceeasi inaltime stau confortabil, incapator, dimensiunea portbagajului este rezonabila 385 l, dar am invatat in timp sa nu mai caram casa dupa noi cand plecam undeva. Masina este de 4 persoane, locul din spate mijloc este cam ...incomod, cel putin pe distante lungi.
Consumul in oras (Bucuresti) pana acum este 11.7 iar in tara 7.1 [pe bucatelele de autostrada de la noi 110-140km/h (pe Deva-Sibiu in mod constant cu 130-140) si pe national 50-90 km/h].
Consumul in oras depinde si de tipul conducatorului auto (agresiv, temperat, prevazator etc.)
Masina se comporta impecabil la drum, NU este doar o masina de oras, deja se stie pe unde poate ajunge si ce poate face. Dar da, e pacat sa bantuie doar prin Bucuresti. Este f silentioasa, ai senzatia ca este electrica, iar cand accelerezi...scoate un marait tare fain.