Azi dimineața mi-a fost folosit pentru prima data cârligul. In drum spre lucru, m-am oprit la un semafor și ca de obicei am început sa ma uit in oglinda ca sa supraveghez ce se întâmpla din spate. Văd ca vine o Skoda, destul de repede și îmi zic in gând ca are viteza prea mare pentru vremea asta...totuși mi s-a părut ca se descurca și frânează. De frânat, a franat, dar de oprit tot la mine in cârlig s-a oprit
iese afara (un tip cam pe la 30 de ani), ies și eu, chiar dacă nu prea aveam chef sa pierd timpul, la mine nimic, la el numărul și suportul împrăștiate pe jos.
Dialogul nostru:
Eu: Știți ca viteza se adaptează la condițiile meteo?? Ați venit cam cu viteza!!
El: Nu, ca aluneca...
Eu: Normal ca aluneca, doară e zapada pe jos!
Între timp s-a făcut și verde și m-am urcat in mașina și am plecat...oricum n-aveam ce sa stau la povesti ca tipul era ignorant total, cică o alunecat...ce se aștepta sa se întâmple când vii cu viteza și nu lași spațiu de frânare??
Oricum, tipul mi-a făcut ziua mai buna, ca a fost prea comica faza, probabil și faptul ca toți merg cu super viteza de melc și se plâng ca nu pot sa iasă din parcări și sa își dezghețe mașinile ma face sa fiu foarte încântat de plimbările cu foresterul, la care pana ii dau zapada jos deja îs dezghețate oglinzile, parbrizul (mai ales stergatoarele) și luneta și mai da și putina caldura foarte repede după ce plec