Chiar eram curios daca mai e careva interesat de ce se întâmpla prin vest și m-am bucurat sa văd activitate aici și in absenta mea...ca sa va liniștesc, nu am vândut mașina și nici nu am de gând (doar dacă iese cu vre-un avantaj și poate un Forester mai nouț
) in rest după destule așteptări operația a fost reușită și pacientul e in recuperare. Deja avem ~700 km cu mașina și se simte bine și suna bine (din păcate doar sănătos ca evacuarea e tot stock). In rest ce sa mai zic, detalii pot sa dau la o cafea/suc/ceai/ciocolata calda (ca vine frigul).
Am pus și o folie galbena pe farurile de ceata și îmi place mult cum arată, doar putina înălțime in plus o poate face mai frumoasa.
Jantele le-am dus pana la urma la un nene cu vreme și sper sa fie gata pe când va veni vremea de cauciucuri de vara.
Alte chestii:
-nu mai îmi merge pompa de apa la parbriz (dar am găsit soluția provizorie de a folosi spalatoarele de faruri când e nevoie)
-a picat o litera din nume de pe haion, trebuie sa o lipesc, ceva sugestii de lipire?
-materialul care l-am pus sub numărul din spate ca sa nu vibreze aproape ca a picat de tot, trebuie înlocuit.
-restul de lucruri s-au mai amânat dar speram sa le facem pana la urma.
PS. E foarte util sa ai ceasuri care sa îți indice parametrii de funcționare al motorului, mai trebuie sa finalizez modul de fixare permanenta al acestora.
Salutari și sănătate tuturor