După 4 ani de aventuri, momente fericite, momente mai puțin fericite, multe lecții învățate, câteva lecții predate, mult timp, pasiune și ceva bani investiți in aceasta mașinuța, cred ca a venit timpul pentru o schimbare.
Am avut multe planuri și idei. Multe le-am dus la îndeplinire, câteva ar mai fi de făcut, dar parca nu mai simt energia de a le face și totuși as simți ca lipsește ceva dacă nu le-aș face. Totuși doresc sa mai filmez câteva video-uri, care sper sa rămână și ca ajutor pentru alții, dar și ca amintire pentru noi.
Fiind prima mașina și fiind și apropiată de începutul familiei noastre, multe sentimente ne leagă, dar cred ca e un moment, la fel de ok ca oricare altul, sa ne despărțim. In următoarele zile săptămâni urmează sa punem Foresterul la vânzare. M-am gândit ca un preț de început sa fie €4700.
Motorul a fost refăcut complet in urma cu 2 ani (~20kkm). Chiar dacă am instalat piese mai bune ca cele stock, a rămas pe puterea stock, deci următorul proprietar poate sa se joace liniștit in aceasta zona.
Interiorul are multe îmbunătățiri și modernizări, pe lângă opțiunile standard cu care era deja echipat.
Am multe piese noi pe care nu am apucat sa le instalez (scut metalic, kit bucse poliuretanice, componente de suspensie/direcție etc). Am și evacuare finala Prodrive de Forester SG (pe care probabil o voi monta sa văd cum suna deoarece sunt foarte curios).
La partea de tinichigerie ar fi ceva de lucru, are rugina pe dedesubt și pe la aripi (am elementele de reparație cumparate noi).
Altceva, nu știu ce sa mai zic, ma și iau emoțiile…se poate citi tot istoricul in aceste 33 de pagini, se pot urmări unele modificari pe canalul de YouTube (T&J Adventures), se pot vedea poze aici, pe Facebook, pe Instagram.
Și normal ca pot fi contactat aici, pe fb, pe insta, pe telefon (0730107882, ca sa nu mai căutați pe forum).
Dacă cineva de pe forum e interesat, sunt deschis la orice informatie și normal ca și la negocierea prețului.
Masinuta aceasta ne-a adus aici pe forum, ne-a pus in contact cu atâția oameni faini (deveniți prieteni), ne-a dus la întâlniri, a devenit parte din familie. Totuși simt ca e decizia corecta pentru familia noastră.
@Mihai Florescu, dacă crezi ca e mai vizibil, poți copia postarea și in alte locuri.
LE.
https://www.subarufanclub.ro/forum/index.php/topic,4250.0.html