tester diagnoza subaru diesel
Subaru club Romania

« on: July 23, 2016, 10:22:22 AM »
tot cautind un tester de diagnoza pentru un subaru diesel au rezultat 2 variante demne de luat in seama.cea mai simpla si ieftina (60lei) o reprezinta un cablu vag409.1 si softul free ssm 1.2.5-vizualizeaza parametri,sterge coduri de eroare.varianta a 2 a se apropie de testerul de reprezentanta si se numeste vpecker,are si varianta subaru pro,costa aprox.200 euro si face cam tot(vizualizari,stergeri,codari,adaptari ,regenerare dpf).am cumparat o si am probat o si este foarte ok.deci e demna de luat in seama.

puiu

• 785
Răspuns: tester diagnoza subaru diesel
« Reply #1 on: July 23, 2016, 10:45:46 AM »
E dedicata dieseluri sau stie si benzina? Ce contine pachetul? Doar soft sau si sonda can?

« Reply #2 on: July 23, 2016, 11:04:57 AM »
pachetul contine interfata wireless ,plicul cu codul de activare(programul se descarca dupa siteul producatorului si se activeaza cu codul interfetei si parola.eu l am probat pe diesel fiindca asta am.e un tester auto multimarca care stie japoneze in forma pro deci trebuie sa mearga pe orice model.au site si in romania.vpecker.ro

valli

Răspuns: Răspuns: tester diagnoza subaru diesel
« Reply #3 on: July 23, 2016, 12:30:17 PM »
pachetul contine interfata wireless ,plicul cu codul de activare(programul se descarca dupa siteul producatorului si se activeaza cu codul interfetei si parola.eu l am probat pe diesel fiindca asta am.e un tester auto multimarca care stie japoneze in forma pro deci trebuie sa mearga pe orice model.au site si in romania.vpecker.ro
Te tog se ne oferi informatii ce auto ai si ce tip motor. Multumesc.

Trimis de pe al meu ASUS_Z010D folosind Tapatalk

« Reply #4 on: July 23, 2016, 14:10:00 PM »
forester 2009 diesel motor ee20