... Are ceva probleme mititele carora incerc sa le dau de cap cu speranta ca nu vor aparea altele mai mari.
Deocamdata ma prezint, revin cu intrebari prin locurile potrivite mai tarziu
Asa cum iti adresa urari de bun venit colegul Mihai, filogerman la origini
, tot cu voiosie si ganduri nobile te intampin in familia locala a marcii Subaru!
Cat despre eventuale probleme tehnice care iti pot distorsiona confortul zilnic am certitudinea ca iti vor sari in ajutor mai experimentatii colegi in ale tehnicii.
Daca vei citi atent posturile de pe forum vei regasi cateva centre de cercetare-dezvoltare dupa cum urmeaza:
1. La Cluj: R&D pentru termodinamica, cu specializare in metode si sisteme care aduc in cilindrii motorului o cantitate suplimentara de oxigen dar nu oricum ci cu presiuni de saturatie a vaporilor demne de a se scrie doctorate intregi
2. La Brasov: Linie de Productie pentru parti de caroserie cu specializare directa in fotopolimerizare. Mai precis, un creativ inginer elaboreaza componentele din fenolformaldehida si cleiuri sintetice iar alt ingenios inginer dezvolta partea de fotoni apeland cu un apetit de invidiat la diode ce emit lumina intr-un spectru controlat
3. La Bucuresti: aici lucrurile sunt pe cat de complexe pe atat de browniene. Inca nu sunt structurate asa cum mi-ar placea sa le stiu motiv pentru care te las pe tine sa le definesti si totodata sa ajuti la ordonarea lor.
Succes!