Salut toti colegii de pe acest forum ! Sunt posesorul unui Subaru XV Diesel M6 2016 cumparat recent din Luxemburg , 34 000 km , model Exclusive . Am fost consecvent marcii Subaru , Foresterul meu Diesel din 2009 gasindu-si alt proprietar , cu 260 000 km la bord si fara probleme majore...sper din toata inima sa fie la fel si in viitor... Am avut ceva rataciri cu alte marci , dar acest model a intrunit absolut toate cerintele mele .
Ar trebui sa imi cer scuze pentru ca nu am fost activ pe forumul Forester si nu am prezentat problemele cu care m-am confruntat de-a lungul timpului si ale caror solutii poate ar fi fost de folos altora . Sper sa fiu activ cu XV , dar nu cu probleme tehnice ...
I-am urmat traseul de achizitii al lui Marr , cu un decalaj de 1-2 ani la ambele modele , inspirandu-ma de fiecare data prin concluziile sale .
Am fost un pic speriat de Diesel in general (vezi politicile actuale..) si in particular ( .... ) , dar m-am gandit ca Euro 6 mai are multi ani de trait , iar Subaru si-a indreptat greselile trecutului , chiar daca acesta e ultimul model pe motorina .
Cam asta e introducerea . Pana la nedumeririle mele de inceput , vreau sa mentionez calitatea mesajelor de pe forumul Subaru in particular , care reflecta in mod evident si calitatea membrilor subaristi ; inteligenti , profesionisti - poate autodidacti , dar competenti , cu spirit de umor , solidari . Chiar ortografia postarilor imi sustine afirmatia...Prin toate aceste calitati , Subaru ramane din punctul meu de vedere o marca exclusivista , in sensul cel mai de dorit al cuvantului .
La debutul pe acest forum am cateva intrebari ;
1. Cum ati reusit activarea MirrorLink-ului (eventual la modelul 2016 ) ?
2. Am experienta condusului vechiului Forester Diesel , dar cum e cu schimbarea treptelor , acum avand si ,,propunerea,, de schimbare din bord ? (acele sageti palpaitoare,de la afisarea treptelor...)
Nu prea stiu sa postez foto , dar o sa aflu...