@sese, probabil a sunat altcineva la voi pt ambreiaj si alte cele, eu nu am apucat. Or mai fi si altii cu aceleasi probleme ca mine. Clar aici e gresala si anume crezi ca sunt aceeasi persoana care a sunat la voi pt kit+V. Nu sunt eu, eu am sunat acu' vreo 2 luni pt o problema la motor, am explicat cam despre ce e vorba, adica se oprea motorul in mers in treapta a 3a etc, e descris in topicul initial, iar pesoana cu care am vorbit mi-a spus sa sun din nou "la sfarsitul saptamanii viitoare" pt o programare. Cum eu nu aveam prea mult timp la dispozitie mai ales ca nu puteam folosi masina intre timp, am contact clujul si am trimis masina la ei in 2 zile.
Nici prin cap nu mi-a trecut sa discretidez pe nimeni, cu atat mai mult cu cat pt problema de volanta si kit nici macar nu am apucat sa sun la voi. Repet, o fi fost altcineva cu cine ai vorbit, si coincidenta, eu am scris topic asemanator aici. Si oricum nu mi se pare nimic grav in a avea nevoie de timp pt progrmari, probabil aveti volum de lucru.
Eu voiam sa sun luni la voi sa va cer oferta pt kit si volanta, sa zicem comparativa, chiar daca e nevoie de mai mult timp, pt ca nu este atat de urgenta ca problema initiala.
Vorbim deci de chestiuni diferite si ma confunzi cu altcineva. Iar faza cu reclama negativa e aiurea rau, chiar nu e cazul atat timp cat nu am avut de-a face cu Autokino. simplu.
numai bine!