Daca e privat cred ca se va face... depinde cine finanteaza.Pacat ca nu au ales o locatie mai apropiata de Bucuresti. Sa fim sinceri, aici este concentrata populatia care si-ar permite in primulk rand o masina entry level de circuit precum si taxele aferente.Si nu toti avem timp/rabdare sa conducem 400 km pana la Tg Mures in conditiile in care nu exista autostrada.Pacat....
Quote from: dan.pavel on November 18, 2010, 17:50:21 PMDaca e privat cred ca se va face... depinde cine finanteaza.Pacat ca nu au ales o locatie mai apropiata de Bucuresti. Sa fim sinceri, aici este concentrata populatia care si-ar permite in primulk rand o masina entry level de circuit precum si taxele aferente.Si nu toti avem timp/rabdare sa conducem 400 km pana la Tg Mures in conditiile in care nu exista autostrada.Pacat.... Dc nu se construieste atunci la Buc. daca tot sunt atat de multi care is permit atat de mult sa faca sportu asta???si nu numai in buc sunt oameni care is permit o masina "entry level de circuit"
Foarte tare, pacat ca la noi nu se poate, nu vrea nimeni sa faca un circuit,sa se inscrie si Romania in randul tarilor europene... Soferi cu potential exista si la noi dar unde sa te antrenezi? Oricum felicitari te-ai descurcat bine zic eu!!!
Nici eu nu cred desi am in septembrie la sfarsitul lunii programata etapa nr 8 din campionatul romanesc de motociclism RoSBK la...BUCURESTI
Problema este ca...foarte multe sosele ale noastre sunt praf. O investitie pentru un circuit de curse nu s-ar amortiza foarte repede decat daca am avea multe competitii organizate. Asa ca, inainte sa intram in randul lumii cu un traseu bun de curse, ar fi o idee sa ne reparam soselele. Dar nu ne lasa regii asfaltului