Quote from: Heliotropus on December 18, 2018, 21:39:20 PMEu incerc sa imi gasesc cazare prin imprejurimi caci am inteles de la Mihai ca este dificil sa mai gaseasca inca o camera. Prin bunavointa d-lui Daniel Gugu voi veni si eu la bordul unui SUBARU . FORESTER . Cu TURBINA! Pe booking.com inca au camere la hotelul asta...
Eu incerc sa imi gasesc cazare prin imprejurimi caci am inteles de la Mihai ca este dificil sa mai gaseasca inca o camera. Prin bunavointa d-lui Daniel Gugu voi veni si eu la bordul unui SUBARU . FORESTER . Cu TURBINA!
Brasov o sa plateasca taxa de intrare daca vrea la masa cu noi
Stau cu tine serif. Imi iau si eu o punga cu seminte de bostan. Si iau si doua Burger la 3l. Pai nu ej tu fratele meu ?
Mihai FlorescuDan PavelAdrian HileagaAndea ValentinCristi BaciuMarius CiarnotaClaudiu IorgaMarius JoldeaSerban NiculescuCosmin UsturoiCristi BeneaAlexandru Paul SuciuTheophilus AioaneiHoratiu DaringaVladimir PetreMihai StanVictor SerbanDaniel GuguCatalin CiobotaruMarcel DumitruAndrei BalabanDan FotescuMihai BuleandraAlexandru CiteaVeaceslav GalițIonut BurgaLaurentiu DungaTom + Radu DinuDaniel PaulMugur PancuLorian Vintil+ one undercover
eu am incercat sa vb pe alta ruta pt. skat cart ... inca astept raspuns
Pana miercurea viitoare, va rog sa transferati si a doua jumatate din bani. Evident, doar pentru cine a dat doar avans.