Arcuri RS-R TI2000 pentru Impreza Newage(2001-2007).... Pret 100euro.
O mica observatie. Gama Titanium de la RSR e cam ce se poate gasi mai bun in materie de arcuri lowering, si-s disponibile doar in Japonia. Eu am dat pe ele peste 300e pana acasa, pentru un Ignis. Pentru Impreza ma astept sa fie doar mai scumpe.
Asa este, am vazut si eu pret asemanator in japonia pentru cele de impreza. Doar ca am un garaj in care deja nu mai incape masina din cauza diverselor piese adunate/stocate.
Set arcuri si tampon pitch stop vandute.Se adauga la lista urmatoarele:Tampoane motor ej20 polyuretan Silver Project achizitionate noi, puse de proba in speranta ca rezolva o alta problema, demontate, curatate, se vand in stare ca NOUA. 400 ron Tampon cutie viteze polyuretan Silver Project, aceeasi poveste ca si cele de motor. 400 ron
UPDATE LISTA 17.10 :- kit revizie diff spate R180 cu placi. Pret 600 lei.Se adauga:- sonda lambda originala cod 22690AA520 - cumparata noua, montata doar de proba, a stat pe masina 5 minute, stare perfecta. Pret 400 lei
- Kit revizie diff spate lsd R180 cu placi. Pret 550 lei.Se adauga:- Sonda lambda originala cod 22690AA520 - cumparata noua, montata doar de proba, a stat pe masina 5 minute, stare perfecta. Pret 400 lei