salut!
un raport de activitate ma gandesc ca ar fi interesant pentru colegii cu XV 2.0D
s-au facut 4 luni si 2500 km de cand am masina si abia acum am reusit sa-i fac o sesiune de teste si o verificare serioasa. Pe scurt, masina am cumparat-o fara un test de drum pentru ca a primit numere rosii doar dupa ce am facut actele. Am examinat-o cu mecanicul meu doar in parcare, totul a parut ok, singurele "probleme" au fost lipsa cheii pt demontare carlig remorcare [rezolvat in 1 ora si 100 lei] si un LED ars din lampa suplimentara de frana.
masina avea 5 ani si 211.000 km, neamtul Uwe a facut absolut toate reviziile la Subaru din 15 in 15k km, fara sa stiu ce s-a lucrat, inclusiv, in sept.2018, revizie subaru de 200k, TUV pt 2 ani, in octombrie a vandut masina si eu am cumparat-o in 1 nov de la un dealear din arad cu [8500 euro]
deci, verificarea : 1 problema, am inlocuit bratul cu rola intinzatoare de la cureaua accesorii, avea joc pe bucsa, freca de motor [460 lei], apoi ambreiajul parca nu e chiar perfect, inca e bine si cand va fi cazul pot sa-l schimb, nu e mare lucru, 800 lei kit-ul. Ambreiajul tine jos, lipit de podea, dar merge corect. Mai trebuie un card cu harti actualizate pt navigator [200 lei pe olx]
In rest totul perfect, nici o picatura de fluid scurs, nici un joc nicaieri, consum 0 de ulei. Masina arata ca noua, nimeni nu ma crede ca e second hand, merge perfect.
Consum mediu afara 5.6%, tinuta de drum foarte buna, in oras e cam greu cu cutia de viteze manuala, reprizele sint cam lungi pt vitezele I si II, dar la drum lung e super.
Am folosit-o putin pentru ca la ski am mers cu masina veche, e mai distractiva, viteza in coasta, derapaje, drumuri de zapada, uneori lopata, a devenit un buggy.
Concluzie : masina e foarte buna, sint super multumit si am incredere totala in ea. am in agenda Portugalia la vara si daca va fi sa fie voi merge fara griji.
Numai bine tuturor!