Salut,
in primul rand scuze daca nu e sectiunea potrivita sau subiectul nu este Subaru, dar am cunoscut comunitatea si sper la un pic de bunavointa
Am un prieten bun, Gabi - unii dintre voi l-au cunoscut pt ca a mers cu mine in cateva iesiri subaresti (@Lorian, am mers impreuna de la Cheia la Traisteni). Are o Toyota CHR luata noua de 1,5 ani, ~20k km.
Acum cateva zile a venit din concediu, Grecia - Bulgaria - Ro; ultimul plin in BG dupa care plin la un Mol - Barbu Vacarescu (~30 l).
Pleaca la servici, la intoarcere - Check Engine + pom craciun, se opreste motorul. Dupa cateva minute reuseste sa plece pana acasa (~3 km). Suna la service, face programare. A doua zi pleaca normal, la intoarcere iar Check Engine, trage pe dreapta, cheama platforma, dus la service (Toyota).
De la service Toyota i se spune ca a bagat benzina cu apa, motiv de "check engine"; au bagat o sonda in motor si au facut poze, adica:
Concluzia de la service e ca - apa in motor, au ruginit pistoanele, motor kaput. Treaba nu e acoperita de Casco sau garantie, deci orice sfat, indicatii cu cine trebuie vorbit, etc, va fi apreciat.
Multumesc pt rabdarea de a citi postul.