Salutare tuturor,
Posesor de Forester din luna Noiembrie, un frumos exemplar din anul 2012, cu multiple optiuni, nu bate nu troncane
, Alea Alea... doresc sa va impartasesc bucuriile si supararile mele legate de aceasta decizie luata cu mai multi ani in urma. (Deci...vis implinit
)
Kilometraj - 138 de batrane la cumparare, 142 in prezent.
Adusa de prin Italia, cumparata in leasing de fostul proprietar de la Subaru Timisoara, reviziile din Carte arata bine, proprietar grijuliu si pasionat - Fanta-Stick.
Pret - 9500 Euro - Pret foarte bun dupa parerea mea.
Prima revizie am facut-o la SMT Bucuresti.
Boxerul Diesel se comporta foarte frumos, ceva zgomote de la niste role si fulii pe la motor (am vazut pe aici ca nu sunt singurul care le are, iar discutiile sunt inaintate, deci solutii la probleme ar fi. Cu ocazia asta va multumesc anticipat pentru unele sfaturi), confortabila, manevrabilitate, stabilitate, inalta, spatiu, jante mari...STOP
De aici incep si partile negative:
Da, roti mari-245x45x18. Am citit ca nu sunt recomandate, deci va trebui sa le vand... Si arata atat de bine cu ele
. Stie cineva daca are rost sa ma zbat sa le pastrez? Mentionez faptul ca nu sunt nici omologate (asa am cumparat-o).
Si ca sa incheiem in oglinda cu ce a fost pana acum, Cand am ajuns la SMT, domnul de la Receptie Service mi-a aruncat o pastila de m-a distrus psihic:
"- Motoarele Diesel PICA TOATE la pana in 200.000 km.
- Dar este Euro 5, stiu ca nu mai sunt probleme... Eu de 'colo...
- Toate pica. Iti arat parcarea, este plina de exemplare care isi asteapta randul."
Omu' nu minte. Ma pregateste pentru ce este mai rau. Asa se face. Adevarul uneori doare si este perceput gresit.
Nu este vina nimanui. Nici a mea, nici a lui...Chiar apreciez sinceritatea.
Doar ca am plecat aproape plangand de acolo, universul meu s-a daramat (Mai glumesc si eu), iar visul meu s-a naruit (Exagerez).
Cum la orice exista rezolvare, mi-a dat un sfat simplu: Fa-i revizii la 10.000km si nu vor fi probleme.
Asa voi face, iar universul meu si visul de la 24-25 ani au inflorit.
Cu alte cuvinte: ai grija sa n-ai griji!
Va multumesc pentru cele 7-8 minute de lectura usoara, in curand voi posta si cateva poze cu SF-ul meu pe motorina.
Toate Bune!