Salutare tuturor,
e prima mea postare pe forum, astfel că vă scriu câteva rânduri despre mine. Mi-am creat contul in decembrie 2018, de când am început căutarea unei mașini de familie pentru ieșiri de weekend și concedii. Am început căutarea mașinii după un set de criterii și cu un anumit buget în minte, opțiuni care mi s-au schimbat radical după ce am citit părerile și experiențele voastre. Mi-a făcut plăcere să citesc multe dintre postările voastre și am descoperit o comunitate ok cu membri pasionați de mașini, și în special de această marcă, deși eu nu am o pregătire tehnică. După lungi căutări, frământări și răzgândiri m-am decis să cumpăr un Subaru Forester, benzină, 1995 cmc, cutie automată, cu carte de întreținere, fără accident, kilometraj rezonabil, modelul fabricat începând cu 2014. Am găsit pe piața din Germania câteva mașini care mi se par în regulă. Înainte să plec după mașină cu cineva care se pricepe aș vrea să verific dacă nr de km raportați pe site și în cartea tehnică sunt reali (sau aproximativ) și dacă mașina a avut ceva incidente (cred că doar cu condiția ca proprietarul să fi făcut reviziile și eventualele reparații la un service din rețeaua Subaru). Întrebarea mea este dacă pot să primesc aceste informații în mod oficial (nu cunosc pe nimeni la dealerul local) și dacă puteți să îmi dați ceva sfaturi sau ponturi la care să fiu atent. Ps: Locuiesc în Cluj-Napoca. Mulțumesc frumos !