Si... sambata schimbat filtru pompa de benzina... Problema rezolvata, masina merge acum perfect. Pe benzina.
Daca inainte ziceam ca pe gpl merge mai bine decat pe benzina, acum pot sa spun ca merge de doua ori mai bine pe benzina, decat pe gpl.
Am facut cateva ture de test si efectiv m-am distrat..
Nu mai spun acum ce era sa fac daca ma luam dupa un anumit service si nici cine de la ei spunea ca filtrul de benzina nu se schimba niciodata (pt ca am intrebat - "nu o fi totusi filtrul de benzina?"), asta dupa ce altii spuneau ca nu are... Service de marca...
Filtrul se schimba, apropo, la 100.000 km. Scrie in niste carti. La altii inseamna 60.000 mile. Dar se schimba.
Asadar, fac un gest si recomand celor cu aspirate, cel putin, sa schimbe filtrele de benzina in cazul in care au depasit deja bine cei 100.000 km si vor redescoperi masina.
Constat acum ca masina asta nu a mers bine, asa cum am tot spus, de cand am luat-o... Nu eram multumit de cum trage in depasiri (si vorbesc de benzina, nu gpl - pt ca am mers exclusiv pe benzina din ianuarie si pana in mai) plus celelalte probleme descrise. Acum, dupa schimbarea filtrului de benzina, te poti juca cu masina - urca repede si constant in turatii, e altceva.
Drumuri bune!