E ceva voodoo acolo
Deci, intr-adevar, din cand in cand se stabilizeaza. Daca aseara aveam "dans sincron", azi a fost aproape insesizabil. Dupa schimbarea bobinelor cred ca este nevoie de un timp sa mai curete din eventualele imbacsiri/depuneri, poate. Da, merg exclusiv pe benzina acum si asa o tin o perioada, mai ales prin oras. GPL am mai folosit doar la drum lung, pe autostrada.
Schim in continuare in turatii lungi si spre 3500 - 4000 rpm. NU peste, pt ca am observat ca la un drum lung in turatii de 4000 si putin peste, isi trage si ulei. Nu scoate fum, nu nimic, merge superb, trage bine, urca repede in turatii extra daca ai nevoie dupa 4000, dar isi trage si ulei .
La fel, cand esti pe gpl, pe autostrada, la peste 4000 rotatii isi trage si benzina - se vede la finalul "cursei" cand acul de la benzina scade si el putin, nu doar gpl-ul.
La drumuri similare dar stat la sub 4000 rotatii nu a consumat nici benzina extra, nici ulei.
Si asta vreau sa testez, nu ma mai ating de 4000, o tin la maxim 3999
Stiti cum era bancul ala - nu sunati, ies eu din cand in cand.
Mai revin cu date dupa ce o mai plimb o zi-doua.
Arturito - daca nu ii dau de cap nici asa, ne vedem la Wim si ne radem de trepidatie