Multumesc, Marr!
Exact asa am gandit si eu.
Si chiar ma gandeam, cu jumatate de convingere si la XV, exact din cauza spatiului
Stii ca urmaresc posturile tale pe XV si chiar apreciez calitatile masinii, de care spui si tu - mai usoara, mai sprintena, mai economica decat Forester, avand insa aceeasi garda la sol, acelasi sistem de tractiune.
Chiar am vb sa fac o simulare si pt XV-ul de drivetest.
Da, am calculat si pe Foresterul Sport Edition, de care ziceai, insa este putin conditionat pe finantare, apar conditii pe care nu le pot acomoda.
Daca tot vorbim despre asta, va las si voua detaliile referitor la variante, ca sa vedeti cat de complicata e treaba
Calculez si vad ce iese intre: Subaru (Forester sau XV), ca prima optiune, Isuzu D-Max, ca a doua optiune, Kia Sportage ca a treia optiune. Evident total diferite, dar incerc sa combin siguranta, cu confortul, cu spatiul, cu offroadul.
Sigur ca Forester era top, XV-ul insa ar putea fi suficient (ca spatiu, in rest e identic Forester).
Kia este optiunea de compromis in materie de plimbari in afara soselei, insa e foarte ok la siguranta, confort, spatiu. Si dinamica, pe sosea. E chiar mai rapida, mai economica - ma refer la 1.6 benzina, turbo, automata, 4x4.
Well, pe miercuri-joi ar trebui sa stiu ce imi permit si sigur anunt si aici