din experienta mea mult info pe net nu este ok trecut despre transmisiile Subaru, pana nu verifici in sistem sa nu fii sigur, mai ales la rapoarte. nu zic baietii de pe nasioc unii s-au mai chinuit sa caute sa una alta dar unele chestii nu le-au prins toti, ca rapoarte sa stii ca treptele 1-4 sunt identice pt orice 6mt 2001-2006 si vasco si dccd, 5 si 6 difera doar intre marketuri (USDM si EDM aveau rapoartele mai lungi decat JDM). rapoartele incep sa difere de la 2007 cand au lungit putin rapoartele 1-4, 5 si 6 ramanand la fel ca EDM/USDM spec, si din 2008 le-au lungit iar, mai mult aceste rapoarte se aplica pt orice cutie 6mt europa/america/australia/iar in japonia au adoptat cutia vasco veche de STI ( 04 EDM ). iar asta nu o zic din citite pe net, am avut pe mana cutie 6mt '04 vasco cupla, cutie 6 mt 05 dccd, si rapoarte 2006 ra-r dccd. iar asta nu tine doar de rapoarte, am vazut in multe tabele diferentialele trecute prost sau splitul din central trecut gresit. ( daca esti foarte curios am pe canalul meu filmari din interior cu toate cutiile si pinioanele, dar dupa cum ziceam 1-4 nu difera la nici una )
in legatura cu transmisia de fozzy sti, nu are lsd fata, e aceeasi transmisie ca si sti 2001-2004 non dccd, vasco central, se potriveste la toate fara problema