Luminati-ma si pe mine intr-o problema:
In data de 18.11.2020 am vandut Hiluxul.Fiind pe firma am emis factura.Impreuna cu cumparatorul am fost la banca mea sa faca foaie de varsamant in contul firmei.Instant banii s-au vazut in cont si i-am pus cheile masinii in brate plus CI-ul ei,talonul cu mentiunea instrainat catre la data de,istoric,brizbrizuri.Fac programare online la DVLB sector 2 chiar in aceeasi zi,merg cu actele,rezolv si iau fiscalul (rezolv include si platit noua taxa de habitat ca altfel nu merge)
Dupa ce intru in posesia fiscalulul il sun pe cumparator si-l anunt.Raspunsul lui este “saptamana viitoare vin sa-l iau “ si asta a fost ultimul nostru contact,nu mai raspunde la telefon de atunci.
Masina nu avea rovigneta la data tranzactiei fiind expirata dar anuntand-ul pe cumparator.
Ce pot sa fac in situatia actuala ?
Istoric:
Stii cu totii patania cu Submarinul Negru cu inundatia din 24 mai 2019.Bun..in aceeasi zi am mai pierdut o masina a firmei,un Fiat.Aceeasi problema la Casco ne-a dat-o dauna totala si am vandut epava unei persoane fizice recomandata chiar de cel de la firma de asigurari.Vanduta in august cu fiscal cu tot.Toate bune si frumoase pana in actombrie cand vine o amenda de rovigneta,amenda luata in luna septembrie .Eu ii zic sotiei (fara acte de
) sa conteste amenda in instanta doar are acte doveditoare ca auto e vandut cu acte in regula inca din august si purcede la judecatorie.Se prezinta in instant cu toate actele si ramanem in pronuntare.Cand se pronunta instanta, soc si groaza,respinge contestatia in baza a nimic.
A mea isi baga pwl@ si plateste amenda ca nu mai vrea sa piarda timp si nervi prin judecatorie cu apel .
Reminder :