Parca sunteti nebuni...
NU exista NICIUN CONFLICT intre mine si Marr!!! Marr e ultima mea grija in viata asta trecatoare. Marr e un tip bine intentionat, care incearca sa ajute cat poate, care uneori ajutand bate campii, si care uneori isi preaslaveste conservele intr-un mod ridicol-exagerat. Dar nu am nimic cu el, as fi tampit sa am ceva cu Marr cand sunt inconjurat de analfabeti, parveniti, ticalosi, prosti, fuduli si ignoranti, care incurca socotelile fie mie, fie societatii.
Marr e doar contraargumentul perfect cand incerc sa combat adevarata problema pe care o am aici, pe forum, si anume cenzura tampita, nejustificata si inutila.
Exista un imens conflict intre mine si Mihai si regula IDIOATA de "fara politica pe forum". Si nici macar nu e ca si cum cineva ar face propaganda si lobby pe aici.
Pentru cine a deschis televizorul mai tarziu, cineva a pus o poza cu un muncitor cocotat pe o schela, care lucra la amenajarea unei scene de la congresul partidului. Pe tricoul aluia scria muiepesede. Nici macar nu e politica asta, e funny si atat!
Si a venit un individ de pe forum, cu care eram amic pana in clipa aia, si nu regret deloc ca nu mai sunt, pentru ca e revoltator. Intamplator, mi-a zis ce necazuri urate are, cauzate direct de muiepesede. Si cu toate astea, el zice "fara politica pe forum", cand era doar o poza haioasa cu un muncitor.
Or dupa standardele mele inflexibile, asta e... nu ipocrizie. Mai degraba prostie crunta.
Si Florescu ii tine isonul. Repet, nu face nimeni politica aici. Pune poze cu muiepesede, mai un "mori, Iliescu", mai un "dati-i Nobelul Veoricai". Cu o frecventa de o ocurenta la cateva luni.
Iar pentru mine, ca de mine vorbesc, asta e o regula imbecila. Sa folosim limbaj civilizat, sa nu facem scandal, sa nu facem reclama, spam, pnm, astea-s reguli bune. Da' sa nu te manifesti, intr-o comunitate in care intri de drag, cu o poza cu un muncitor pe schela pesedeului, imbracat cu un tricou imprimat cu muiepesede... Las-o naiba.
Deci Mihai, cum e? Ramanem cu cenzura? Eu insist, nah... Stiu ca ai inteles ce am scris ieri, da' ai preferat s-o dai in conflictul inchipuit 6MT-CVT.