Xander,am dus masina la reprezentanta sa repare problema frânelor pe fata.Am schimbat suporți etrier,culise etrier,discuri și plăcute fara să comentez preturi și alte cele.Apropo de preturi,sunt absolut suportabile pentru mine.Chestia e că au început să bata după numai 2000 de km de la montaj.Celelalte schimbate înaintea lor,tot ATE,au făcut același lucru după numai 5000 km.Jantele și anvelopele sunt in stare buna,cel puțin vizual.Nu știu de la ce face in continuare asa,suspectez totuși proasta calitate a discurilor ATE,deși în trecut am avut experiența buna cu ele.A,scuza-ma,dar ce mai pot face in plus de atât sa o întrețin corespunzător?Îmi întrețin celelalte masini numai în reprezentanta,excepție făcând asta,unde nu pot ajunge întotdeauna la Autokino.Imi e peste mana distanta fata de București.In fine,voi vedea săptămâna viitoare când voi merge iar la ei.O mașină de rulajul ei îmi face probleme asemănătoare cu una de cel puțin 100.000 km mai mult.Problema mea e timpul!Până la urma,astea sunt detalii pe care o sa le rezolv eu cu Ak,nu aici pe forum.Cert este că experiența mea cu Subaru nu e una plăcută.Chiar deloc.