@Adi de la Canada. Am mers cu VCT. Irelevanta remarca ta. Am mers prin aceleasi conditii in care am mers cu masina mea , acelasi motor dar 5MT. Si toti am avut senzatia in VCT ca suntem in drum spre Carefour nu pe circuit la Prejmer. Si da , compar cu circuit pentru ca Subaru facea masini sportive nu cacaturile astea de duzina cu cutie de viteze de scuter. Si mai lasati mistoul si caterinca de batrani.
Mie imi place cum astia care nu merg mai mult de 50k cu masina si apoi o schimba , vorbesc de fiabilitate. Mie imi place cum se da cu parerea ca e bun despre ceva care din schema pare slab. Pnm...
Cate manuale crapa intre 8k si 100k ? Asa des ? Adi de la Canada , te provoc sa pastrezi frs ul mult. Sa mergi 200k , 260k si sa ne spui peste 12 ani si noua astora saraci , ramasi in Ro , cum e cu fiabilitatea lu VCT. Accepti ? Pe principiul nici viitorul nu mai e ce a fost , nu aveti cum sa convingeti vechii acestei comunitati ca ce se vinde acum se compara cu ce era acum 12 ani sau ca tehnologia a avansat. Ca s a rebrenduit , da. Dar tehnologia o sa avanseze cand inchizi telefonul si youtube canta in continuare.
Sa mai zic de tablete si luminite ? Ala e progres in tehnologie ? Cand motorul termic nu depaseste nici acum 20% randament ? Vi se fura privirea cu beculete colorate ai butoane cu X pe ele care va promit ca o sa aveti curaj. Pnm , am batut coclauri cu 5mt fara ics mode de m am saturat. Fara gume speciale , fara troliu , sau mai stiu ce cacat.
Asa ca mai lasati discutiile astea. Astea sa le aveti la seara de Bingo intre voi.