Bai bajeti, e un inceput de an, perioada impacaciunilor si uitarilor, fiti si voi mai buni mai crestinilor,
Ti se pare tie ca exagerez?
Si pe bune, chiar ti se pare ca marr si Adi-Canada sunt aroganti?
Mie mi se pare ca sunt in minoritate si aroganta si caterinca vine de la voi.
……………………………………………………………….
Lasati-i si pe ei pe Forum, chiar daca n-au expertiza si pasiunea voastra.
Dupa parerea unora, daca ai alta parere esti arogant. Ma rog, eu il consider un punct de vedere comunist. Adica cine nu e de acord cu noi e impotriva noastra.
Si da, ar fi amuzant daca nu ar fi exagerat de nepoliticos din partea unora, mai ales intr-un spatiu public asa cum e forumul.
Eu propun sa separam forumul in patru mari sectiuni : 1-sectiunea arogantilor, posesorilor si utilizatorilor de masini noi , 2-pasionatilor , tunningistilor si modificatorilor de masini, 3-cei care isi cumpara masini cu trei copeici, carpesc ruginiturile cu alte ruginituri , piese second hand mai vechi decat piesele lor, cauciucuri imprumutate de la prieteni , fara catalizator si cu tobe ciur, circula apoi cu ele pe drumurile publice cu 180 km/h si apoi se supara daca le zici ca potrivit statisticilor oficiale Romania este tara cu cele mai multe accidente din Europa ,
pai tocmai...suntem putini si ne plictisim...ce-i asa rau flame-ul ? ne distram cum putem ....
, si 4-sectiunea unde cei care au chef sa dea cu capul, de flame si caterinca se baga pentru a injura si a se lasa injurati. sau pur si simplu vor sa se distreze.
In felul acesta nu vor mai fi ciocniri si conflicte, iar forumul va fi mai curat.
Si daca tot santem deja in sectiunea Loc de dat cu capul, hai injurati-ma si aruncati cu flame !