Daca scriam eu tot ce ati scris voi mai sus, v-ati fi suparat pe mine si mi-ati fi dat ban ptr. flame. Dar asa e bine si corect ,
Răspuns: Subaru Tribeca 2006
« Reply #22 on: March 01, 2012, 15:39:15 PM »
Adi-Canada
Stai linistit , nu e o caracteristica` pur romaneasca`. Sa vezi pe aici ce nulitati sant pe sosele !! Ca sa` iti dau doar o idee - cam 50% din soferii canadezi nu folosesc semnalizatorul ! Este o auto-ghicitoare continua` sa` afli in ce directie o va lua cel din fata ta !
KET
« Reply #23 on: March 01, 2012, 16:35:27 PM »
Cred, probabil sunt peste tot d-astia. Dar eu tare m-as fi bucurat ca asta de m-a lovit pe mine sa nu semnalizeze, dar sa stie sa faca o parcare...
Adi-Canada
« Reply #24 on: March 01, 2012, 16:50:32 PM »
Avem si de-aia care nu stiu sa parcheze ! Eu am doua` zgarieturi urate pe bara din fata` , si cateva mai mici pe laterale. C`est la vie
Salut Adi-Canada, no offense, ești destul de vechi pe forum și sunt sigur că ai ajutat mulți membri cu experientele tale.
Referitor la civilizație:
E greu să schimbi o țară care a stat sub comunism zeci de ani, dar poate noi vrem precum copii: vreau jucăria AIA, ACUM. Ei na, mai așteaptă. Durează. Tre să ne mai macinăm.
In altă ordine de idei, nu cred că ajută ura și sila asta față de țară: ce țară de ***** avem, e de doi lei, suntem vai de capu' nostru, ultimu' loc la nuștiuce. Asta-i treaba, sunt mult mai multe lucruri frumoase de făcut: copii, cățel, purcel, prieteni, plimbare, etc. Toată lumea vrea o țară ca afară. Probabil dacă s-ar face autostrăzi pe Lună sunt mulți care vor vrea să se mute pe Lună, pana mea, infrastructură, lucuri de muncă și câini cu colaci în coadă.
Am stat și eu un an și jumătate în Nuremberg (vestita și faimoasa jermania), salariu ok, totul ok, dar nu m-a atras. Asta e, nu e pentru mine, am mult mai multe de făcut aici și sunt ok cu asta chiar dacă am scris mai sus de instituțiile statului, doar nu inmatriculez mașini în fiecare zi. O să se schimbe lucrurile și la noi.
Mă uit în jur și văd că am numai experți în politică, drept constitutional, drept civil, experți în sociologie și mișcarea maselor și tot felul de păreriști.
Deci eu mâine îmi pun cafeaua în termos și ies cu câinele în parc și o să continui să le spun unora că le-a căzut chistocul.
PS: poate nu e locul unde trebuia să scriu asta.
PS2: a câștigat Liverpool.
PS3: vezi număr de înmatriculare Suedia.