Mi-am propus pentru anul acesta sa fiu mai înțelegător... Dar nu vă înțeleg pe nici unul.
Sper că ați prins gluma.
Nu înțeleg de ce va înțepați de ambele tabere. Până la urmă când vine unul nou și întreabă ceva, e foarte bine sa i se expună ambele variante și singur alege ce o să facă în funcție de pricepere, timp, bani sau chef.
Daca mă iau după ce spuneți voi, eu sunt de toate...? Am și nouă, am și veche, merg și la reprezentanta, pun mana și fac și singur lucrări chiar extinse dar am și momente când îi pun in service să îmi schimbe becurile arse pentru că nu am chef sa fiu deranjat.
Prea multe stereotipii dacă mă iau după voi. Ia lăsați cititorul să aleagă el ce sa fie.
Voi îi spuneți ceva util... Cei ce nu pun mana să spună cât a costat, cam ce a fost, cât a durat și dacă alege să meargă pe ruta asta macar se știe la ce sa se aștepte și astfel nu se mai creează frica de reprezentanta că cine știe câți bani îi cer și îl păcălesc că e alta problema.
Iar cei ce fac singuri și se pricep să spună ce este, unde se afla, de unde sa cumpere, cat costa și cum se rezolva acasă plus mici secrete. Și atunci se știe macar daca merita efortul și cel ce citește își va da seama daca este sau nu în stare să facă singur și are cu ce, înainte să se arunce cu capul inainte.
Cam despre asta e vorba. Ce nu înțeleg e de ce nu puteți să dormiți dacă se expun ambele variante pentru aceeași problema.