Mda. Din ce am citit in primul post pare ca nu ai navi pe masina ci o folosesti pe aia de pe telefon cu un fel de mirror link. Dar te agiti a prost ca nu iti apare vin ul pe maps..doh
Si am mai stat si am citit si recitit parerea ta despre oamenii care baga bani in masini vechi.
Hai sa ti zic ceva Adi si sa ingropam discutia asta pentru totdeauna. Mai ciocu mic. Daca nu erai emigrat , emigrai acum , iti garantez. Faptul ca ai o varsta si esti la o distanta iti permite sa fii obraznic si arogant. Da , o luam toti pe carare , dar tu esti master blaster... Ziceai ca esti prea sarac sa iti iei...plm nici nu mai conteaza. Ai emigrat acolo si tot sarac te consideri. Despre cei care isi cheltuie banii pe masini vechi nu sti nimic si daca dupa calculele tale tu nu iti permiti , automat nici ala n are cum. Pentru ca esti roman. Ai asta in ADN. Capra aia a vecinului muri i ar tot neamu '
So , cam de aici s a ajung la marea neintelegere cum ca vechii forumului ar avea grudge pe cei masini noi. Nu, tu ai facut flame pe tema asta , ca deh , cine mai are masina noo ca tine ? Si noi , mai prosti , ti am cantat in struna.
Adi , cis ca si Scotti al tau. Yoda style.
Crapi sa sper Adi !