Mda!
Mda !
Io-te detectivul !
Merci baieti, pentru urari !
Am sa fac ce trebuie, acolo unde trebuie ... doar sa inchid niste proiecte presante si sa ma limpezesc putin la creier.
Pe scurt, comanda a fost lansata in ianuarie, inainte de nebunia asta ....
Livrarea era programata undeva pe inceput de iunie ... deci no stress !
Dar s-a nimerit ca vaporul sa aiba vant din pupa (not) sau a renuntat cineva la comanda / a scos dintr-un sertar masina asta si ... m-am trezit ca
trebuie sa o iau acum !
Desi dpdv al finantarii intentia era alta, date fiind conditiile ”speciale” si nepotrivirea de timing, am mers in final pe BT Leasing - din acest motiv, cand va fi sa fie, va avea numere de CLUJ nu de SB. Oferta foarte buna, s-au miscat extrem de repede (mai exact, in doua zile de la transmiterea documentelor am semnat contractul, apoi a urmat week-end-ul , marti era totul platit, RCA-ul emis, ieri m-am dus sa fac schimbul cu Impreza).
Calculele initiale aratau altfel, dar in final e bine si asa.
Legat de masina, sincer sa fiu, aveam destul de multe rezerve si asteptarile mele erau ... modeste.
Retinerea cea mai mare era legata de dinamica masinii. In capul meu, era ceva de genul fostului Polo 1.2 64 CP al sotiei cu care trebuia sa cobor geamul si sa rog soferul camionului s-o lase mai incet ca sa termin si eu depasirea intre Fagaras si Brasov.
Spre surprinderea mea, nu-i deloc asa. Dar am sa spun mai multe la locul potrivit.
Una peste alta, astept sa se mai ridice din restrictii si sa o scoatem la plimbare.
PS: Probabil ca daca nu as fi lansat comanda atunci, nu as fi facut asta acum, pana se pun lucrurile pe o directie clara - mai ales ca masina asta nu-i absolut deloc o necesitate reala, are doar o semnificatie si o destinatie aparte.
PPS: Pentru ”munca” , calul de bataie va fi XV-ul.
Ala trebuie sa produca pentru amandoua Subaru-rile !