Lume, eu simt ca ma apropii de punctul in care cedez!
Pur si simplu nu mai suport idiocracy-ul general in tot ce inseamna interfete utilizator, in special web.
Este o conspiratie mondiala undeva, exista o casta a celor mai cretini programatori/designeri de web interfaces care se screm sa faca accesul cat mai greu, neintuitiv si mai ascuns??? Baaaaaaaaa, avem nevoie de capsunari in Spania si sparanghelari in Germania!!!
#$^@#%&@$%T%^E%@$%&#%^*@~^~**@^%$!# voua!
Picatura de azi: vad ca s-a schimbat si la orange site-ul si s-au aliniat la idiocratie. Pe rahatul ala de site eu vreau un singur lucru: factura. Care nu mai e accesibila in prima pagina cum era odata, la sumar. OK, imi arati suma, am buton direct de plateste online, dar eu nu vreau asta. Ma duc la "consum si facturi". Am iarasi poze frumoase cate resurse mai am, am din nou buton de plata online, alte un milion de informatii inutile. Si undeva pierdut prin pagina exista sectiunea "Facturi de achitat", scris cu gri deschis de zici ca e dimmed. Imi arata suma, data facturii, numarul pentru care e afisata. Si atat. Aaaaaaaaaaaaaaaaa, stai ca mai sunt 3 punctulete-le alea imbecile care ne-au invadat. Acolo daca fac hovering cu mouse-ul imi apar alte 3 meniuri, printre care si mult ravnitul "Descarca factura".
Muriti ba in chinuri. Groaznice daca se poate. Si promit ca dupa ce se pune la punct clonarea, va mai clonez eu, ca sa va pot omori din nou.
PS: Acum ca am obtinut factura nu mai merge ING-ul, nici app nici web. Ma duc sa ma uit la un film.