Scriu mult poate mai aflu câte ceva!
Au și colegii dreptate dar și ce zici tu are logica.
Și eu realizez ca de multe ori nu știu ce unde și cum sa caut, mai ales când doresc sa aflu preventiv niște informații. O data ce te lovești de o problema, devine mai simplu sa afli informații, dar poate fi mai costisitor.
Sa nu o iei ca o răutate din partea colegilor mai înaintați in Subarurisme. Unii sunt de atâta timp pe aici încât au asistata/citit multe povesti ale lor sau ale altora din care au putut afla/învață câte ceva.
Eu nu văd greșit sa pui întrebări, contează doar sa ai o atitudine corecta și sa încerci sa nu demonstrezi ca le știi pe toate.
Cred ca un mod mai simplu decât sa cauți pe forum e sa intri prin fiecare porțiune și sa răsfoiești topicurile cu pagini mai multe. De multe ori, unii intra arunca câte o bomba, nu primesc răspunsul pe care il vor și pleacă.
Bine ai venit și spor la învățat!
Legat de fete/femei la volanul unui Subaru, eu am întâlnit destule. Cele mai multe sunt mai in vârsta, dar unele sunt mai tinere. La un moment dat m-am întâlnit cu o domnișoara într-un Forester SG verde și am fost plăcut impresionat ca ne-am salutat așa cum trebuie fără sa para ceva ciudat…tipa știa care e faza…tot respectul!
Înainte sa ma căsătoresc, a venit Iulia pe la mine și aveam un Forester SG Facelift negru deschis pe laptop. Am întrebat-o dacă ii place, iar răspunsul ei afirmativ a ridicat-o câteva nivele in ochii mei.
Sincer sa fiu, Foresterul SG mi se pare o mașina destul de incomod de condus de către o fata (cel puțin la început). Ambreiajul greoi și motorul care sare necesita un proces de învățare. Spun asta deoarece nevasta face acum scoala de șoferi. Când am lăsat-o sa conducă Justy, i-am explicat ce sa facă și nu a avut probleme. Când am lăsat-o sa conducă Foresterul, n-a prea ieșit exercițiul, totul terminându-se cu o smucitura și motorul oprit. Încercările au fost făcute pe câmp, poate și asta e un dezavantaj fiind mai moale solul.