Din câte știu eu, cel cu buticul are el o schemă de aduce de nu știu unde, nu prin importator oficial. Și nu doar amsoil. Ambalajul acela nu îl știu, dar nu e treaba mea sa fiu la curent cu ambalajele.
La prietenii noștri suni, zici că ești de pe forum și primești reducere față de prețul de pe site. Uneori mai întreabă și numele de utilizator sau codul unic de înregistrare, dar i-am rugat sa nu fie așa severi, căci lumea mai rătăcește codul și vrem sa fie ușor pentru toți.
Cumperi mai mult și de obicei mai primești o atenție ceva sau preturi și mai bune.
Victor când comanda cate 10 schimburi are preț mai bun decât mine care iau maxim doua. E normal. Așa funcționează comerțul.
Și s-ar putea sa te trezești și cu ele livrate fara costuri suplimentare în funcție de unde trebuie să ajungă, fie cu flota din dotare, fie prin curier. Nu e mereu valabil, dar la eMag se plătește orice.
In final trebuie înțeles că e un business acolo, iar noi nu suntem entitate și nici nu avem contract pe volum. Daca vine eMag și comanda 10 paleți, clar pot obține prețul cel mai mic la care pun ce adaos vor in formula business to business to consumer.
Daca partenerii noștri vând business to consumer direct, clar discountul o sa fie mai mic.
Deci luați de unde vreți, dar verificați sa fie sursa potrivită. Adus din SUA prin transporturi nedeclarate nu recomand nimănui.